Politika

Megszaladt a szekér – Brutálisan túlköltekezte magát Rogán minisztériuma!

Jelentősen többet költött a Miniszterelnöki Kabinetiroda, mint amit eredetileg terveztek, csak kormánypropagandára 18,1 milliárd forinttal ment el több!



Az mfor.hu elemzése alapján írta meg a 444.hu, hogy a Rogán Antal vezette tárca jelentősen több pénzt égetett el 2023-ban, mint amit terveztek. Kormányzati kommunikációra és konzultációval kapcsolatos feladatokra eredetileg 39,5 milliárd forintot szántak, ebből végül 57,6 milliárd forintot lett,


rendezvényekre pedig 35,5 milliárddal költöttek többet.

Jelentősen nőtt a tervekhez képest „a kiemelt nemzetközi sportesemények és egyéb kiemelt állami rendezvények lebonyolítására” elköltött pénz is: az előirányzott 60,6 milliárd helyett 96,1 milliárdot költöttek.



Rogán Antal propagandaminisztériuma 2023-ban a tervezett 691 milliárdos működési és 68,1 milliárdos felhalmozási kiadás helyett 606,6 milliárd forintot költött működésre, 129,7 milliárdot pedig felhalmozási célra.

A tárca a tervezett 493 milliárd forint helyett 621,1 milliárd forint hiányt hozott össze.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top