Politika

Menczer Tamás ismét nekiment Magyar Péternek de ezúttal a viszkis rablót is belekeverte a dologba

Amikor Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke a hazaszeretet fontosságáról beszél, az olyan, mintha a viszkis rabló mondaná azt, hogy bankba betörni nem szép dolog – mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára kedden feltöltött videóban.



Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója erős kritikával illette Magyar Pétert, a Tisza Párt elnökét, egy kedden közzétett Facebook-videóban. A kormánypárti politikus azzal vádolta Magyar Pétert, hogy Brüsszel és az Európai Néppárt vezetője, Manfred Weber érdekeit szolgálja, nem pedig Magyarországét.

A videóban Menczer Tamás párhuzamot vont Magyar Péter és a viszkis rabló között, mondván, hogy Magyar Péter hazafias kijelentései nem hitelesek, mivel ő valójában “csak saját magát szereti”. A politikus éles kritikája szerint Magyar Péter azért áll Weber oldalán, mert az ő mentelmi joga Weber kezében van, így vált Brüsszel emberévé. Menczer kijelentette: „Brüsszel embere mindent végrehajt, amit mondanak neki, bármilyen szerepet eljátszik, és bármit elmond, bemond, hiszen egy beteges hazudozó.”



A Fidesz politikusa a videóban azt is felidézte, hogy Manfred Weber korábban úgy nyilatkozott: “Orbán Viktor a múlt, Magyar Péter a jövő.” Menczer szerint Magyar Péter felkínálná Magyarországot Brüsszelnek és Webernek, de hangsúlyozta, hogy a Fidesz ezt soha nem fogja engedni.

A Fidesz közleményt is kiadott az üggyel kapcsolatban, amelyben rámutattak, hogy az Európai Parlament vitája során világossá vált egy új szövetség: a Manfred Weber, Ursula von der Leyen és Magyar Péter alkotta együttműködés célja, hogy megbuktassák Orbán Viktor szuverenista kormányát, és Magyar Péter vezetésével egy “bábkormányt” hozzanak létre Magyarországon.

A Fidesz állítása szerint az Európai Néppárt és a Brüsszelben lévő szövetség kifejezetten Orbán Viktor megbuktatására és Magyarország szuverenitásának csökkentésére törekszik, amit a kormánypárt határozottan elutasít.



forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top