Politika

Csárdi Antal elárulta, milyen bizonyítéka van arra, hogy Rogán és Vitézy egyeztettek

Csárdi Antal bizonyítéka: fotó Rogán, Ungár és Vitézy közös egyeztetéséről


Csárdi Antal, az LMP országgyűlési képviselője egy Telex interjúban osztotta meg a nyilvánossággal, hogy bizonyítékkal rendelkezik arra, miszerint Rogán Antal, Ungár Péter és Vitézy Dávid választási stratégiát egyeztettek. Csárdi elmondása szerint egy fotót látott, amely ezt az egyeztetést dokumentálja, azonban további részleteket nem kívánt megosztani, hogy megvédje forrását.



A politikus először a 444.hu-nak adott vasárnapi interjújában beszélt az egyeztetésről, de akkor még nem közölte, milyen bizonyíték támasztja alá állításait. Azóta a Telex hétfő esti videóinterjújában feltárta, hogy a bizonyíték egy fotó formájában létezik, bár hangsúlyozta, hogy ennél több részletet nem árul el. Csárdi kiemelte, hogy forrása semmilyen körülmények között nem kerülhet nyilvánosságra, mivel az illető nem közszereplő, és attól tart, hogy kockázatnak lenne kitéve.

A képviselő elmondta, hogy a fotót már törölte az elektronikus eszközeiről, mivel nem érezte biztonságban azokat. Először egy pendrive-ra mentette, de később onnan is eltávolította. Ezért a bizonyíték jelenleg nem áll rendelkezésére, de határozottan állítja, hogy az egyeztetés megtörtént.



Csárdi azt is hozzátette, hogy miután meggyőződött az egyeztetés tényéről, úgy döntött, kilép az LMP-frakcióból. Ezzel kapcsolatosan elmondta: politikusként vállalja a felelősséget, és inkább őt érje bármilyen támadás, mint a forrását.

Az ügy komoly politikai vihart kavarhat, különösen, hogy Csárdi továbbra is titokban tartja a bizonyíték eredetét és részleteit, ami további kérdéseket vethet fel az eset körülményeiről.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top