Politika

Megmozdul az ország? – Mozgósít Magyar Péter, egy ország figyeli mi történik

Emlékezés 1956 hőseire: Gyűljünk össze október 23-án!


Október 23-án, 15.00 órakor Budapestre, a Bem József térre hívja az embereket Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke. Az esemény célja, hogy közösen emlékezzünk meg 1956 hőseiről és a magyar függetlenségért folytatott harcról. Péter felhívása szerint ez a nap nem csupán a múltról szól, hanem egy új lehetőség arra, hogy kifejezzük hazaszeretetünket és kiálljunk a magyar érdekképviselet mellett.



A Fidesz és Orbán Viktor kormányzata állításaival ellentétben, amely szuverenitásról és hazafias kormányzásról beszél, Magyar Péter hangsúlyozza, hogy a kormány távol áll ezektől az értékektől. Kérdéseket intéz a kormányhoz: Miért félnek az Orbánok október 23-tól? Miért nem mernek nyilvános, kordonok és beléptető kapuk nélküli megemlékezéseket szervezni? Péter szerint a kormány intézkedései és a vízügyi központok kötelezése arra, hogy részt vegyenek a Fidesz rendezvényén, csak a hatalom megfélemlítésének eszközei.

1956. október 23-a a magyar történelem egyik legfontosabb pillanata, amikor a nép kiállt a függetlenségért és a szabadságért. Péter hangsúlyozza, hogy most van itt az ideje, hogy méltóképpen emlékezzünk a hőseinkre, akik életüket áldozták a valódi magyar függetlenségért. A közösségi összefogásra és az emlékezés fontosságára hívja fel a figyelmet: „1956 a mi közös történetünk. A hazánknak most ismét szüksége van ránk.”



A rendezvény célja, hogy közösen, egy szívvel és lélekkel emlékezzünk meg a magyar hősökről, és megmutassuk, hogy ma sem félünk kiállni a jogainkért és a szabadságunkért. Találkozzunk tehát október 23-án, 15.00 órakor Budapesten a Bem József téren, majd vonuljunk együtt a Széna térre, hogy együtt ünnepeljük a magyar függetlenségért folytatott harcot!

A jelmondat: Tarts velünk! ❤️??




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top