Politika

Magyar Péter ledobta a nagyágyút: reformkor jön

Magyar Péter: Képviselői X-Faktort hirdetett, megjelenítve a NER kritikáját


Október 23-án, a Tisza Párt Széna téri rendezvényén Magyar Péter, a párt elnöke éles kritikát fogalmazott meg a kormány jelenlegi vezetése ellen, kijelentve, hogy Orbán Viktor és társai nemcsak megvezették a magyar népet, hanem 1956 örökségét is meggyalázzák. Magyar szerint a miniszterelnök és az ő politikai csapata hűtlen az elmúlt évtizedek során elért értékekhez, és elárulták azokat az eszményeket, amelyekért elődeink harcoltak.

A beszéd tartalma és üzenete



A rendezvényen Magyar Péter Márai Sándor szavaival indította a napot, majd kifejtette gondolatait 1956-ról, mint a magyar nép legszebb pillanatairól, amikor az elnyomó diktátorokat elzavarták. „A magyar föld nem eladó, nem átjátszható senkinek sem. Szent és sérthetetlen” – mondta, ezzel hangsúlyozva, hogy a hatalomnak meg kell értenie a nemzeti értékek védelmének fontosságát.

Magyar Péter az ünnepi beszédében a kormány politikai és gazdasági döntéseit is kritikával illette. Hangsúlyozta, hogy az ország jelenlegi válsága a politikai vezetés hibás döntéseinek következménye, amely során Magyarország az Európai Unió legszegényebb és legkorruptabb országává vált. Szerinte a kormány „átverte a magyar embereket”, és a jövőt illetően a Tisza Párt célja, hogy helyreállítsa a közbizalmat és a nemzeti identitást.

A 2026-os választásokra való felkészülés



A beszéd középpontjában álló üzenet, hogy a Tisza Párt készül a 2026-os országgyűlési választásokra, amelyeken a párt célja, hogy egy hazaszerető kormány alakuljon. Magyar Péter bejelentette, hogy a párt 106 választókerületi jelöltet választ ki pályázaton, valamint szakembereket toboroz, akik segítik a program kidolgozását.

A Tisza Párt elnöke kiemelte, hogy az új kormány programjának alapvető elemei a becsület, tisztesség és igazságosság lesznek. Magyar ígérete szerint a következő kormány nemcsak hogy helyreállítja a költségvetést, hanem a társadalom egészét érintő reformokat is végrehajt, beleértve az oktatás és az egészségügy fejlesztését.

Politikai álláspontok és jövőkép



Magyar Péter kritikáját még tovább fokozta, amikor kifejtette, hogy Orbán Viktor és Szijjártó Péter orosz érdekeket szolgálnak, és elárulják 1956 örökségét. A politikai kommunikáció során többször is hangsúlyozta, hogy a magyar társadalom többsége a NATO és az EU mellett áll, és elvárja a kormánytól, hogy ezt a helyzetet figyelembe vegye.

„Eljött a tehetséges emberek ideje, a jövő tehetséges embereit keressük” – mondta Magyar, amikor a Tisza Párt politikai megújulásáról beszélt. A párt célja, hogy olyan vezetőket találjon, akik elkötelezettek a közszolgálat iránt és képesek a hazáért tenni.

Záró gondolatok



Magyar Péter beszéde világosan mutatta, hogy a Tisza Párt elkötelezett a politikai és társadalmi reformok iránt, és kész a következő választásokra. A párt célja, hogy egy olyan Magyarországot építsenek, ahol a hazaszeretet és a közjó kerül előtérbe. A közelgő választásokra való felkészülés során a Tisza Párt hangsúlyozza a társadalmi párbeszéd fontosságát, amely lehetőséget ad a polgároknak, hogy véleményüket kifejezzék a legfontosabb kérdésekről.

Ezek a lépések és az üzenetek tükrözik Magyar Péter elkötelezettségét a demokratikus értékek iránt és a jövő Magyarországának megteremtése iránti szándékát.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top