Politika

Orbán nem is miniszterelnök? Itt láthatja a bizonyítékot

Getty Images / Zoom.hu
Tisztelt Honfitársunk! /  Ez nem kereskedelmi vagy politikai reklám! Nagyon fontos, és a sajtóból meg nem tudható dolgokról szeretnénk tájékoztatni, mert talán még nem késő! Kérjük, hogy nyugodtan, figyelmesen olvassa végig akkor is, ha az elején hihetetlennek tűnik az egész. Igen. Becsületes ember számára valóban hihetetlen. …

Az Európai Unió tudja, hogy Orbán nem is miniszterelnök

Sokan azt hiszik, hogy az alacsony bérek, az alacsony nyugdíjak, az orvos és a pénzhiány miatt leromlott egészségügyi ellátás, az oktatás problémái csak a magas államadósság és a politikusok hozzá nem értése miatt van. Sokan abban bíznak, hogy majd egy másik párt megoldja ezt a helyzetet. De vajon tudják ezek a sokak, hogy minden párt benne van az elmúlt ezer év legsúlyosabb állam- és népellenes bűncselekményében? Vajon tudják a Fidesz szavazók, hogy ezt a bűncselekményt a pártjuk követte el? Vajon tudják a “baloldali szavazók”, hogy a “baloldal” készítette elő ennek a bűncselekménynek a végrehajtását? Vajon tudják a Jobbik szavazói, hogy a Jobbik társtettes volt ebben a bűncselekményben?

 

Sokan úgy vannak vele, hogy a politika piszkos dolog, távol kell maradni tőle. Igen ám, csakhogy minden olyan területen, amit nem művelnek, elszaporodik a gaz. Így van ez a közügyekben is. Ha a nép kivonul a közügyekből, akkor a nyomában azonnal megjelennek a bűnözők. Ezt történt Magyarországon is, átengedtük a saját sorsunk irányítását bűnözők kezébe. Ezért van, hogy amikor a tévében a szemünk láttára és a fülünk hallatára csinál Matolcsy 250 milliárd forint közpénzből egy pillanat alatt magánvagyont, akkor csak csodálkozunk, hogy hogyan lehet ilyet megtenni, miért nem tartóztatják le, miért nem indul ellene eljárás. Az egészségügyet nem azért züllesztették le, mert nincs rá pénz, hanem azért mert azt a pénzt is ellopják. Most olyan tényekről lesz szó, ami a legtöbb ember számára hihetetlenül hangzik, viszont már itt jelezzük, hogy minden állításunk jogilag igazolt tény, amelynek bizonyítását még senki sem tudta megcáfolni. Ezek a bizonyítékok természetesen bárki számára elérhetők a lentebb megadott helyeken

 

Azért lehet szabadon lopni a közpénzt, mert a magyar államot megszállta egy idegen érdekek által működtetett szervezett magánhatalom, ha úgy tetszik egy bűnszervezet. Ennek a bűnszervezetnek az emberei vannak döntéshozó és vezető pozícióban az összes állami intézményben, a rendőrség, a honvédség és más fegyveres testületekben. Ez biztosítja, hogy az intézmények a magyar állam helyett a bűnszervezetet szolgálják. 2012. január 1.-én azt hazudták, hogy hatályba léptették “Magyarország Alaptörvényét”, és ezzel új rendet vezettek be. Ez egy orbitális hazugság! Nem volt joguk alaptörvényt elfogadni, ezért ez az Alaptörvény érvénytelen, nem létező jogszabály! Bár sokan tisztában vannak ezzel, hangjuk nem jut el a legnézettebb tévécsatornákhoz, a legolvasottabb újságokhoz, és a legismertebb internetes hírportálokhoz. Vajon a pártok miért nem beszélnek erről? Azért, mert benne vannak a bűncselekményben! Sokan nem tudják, hogy egy új alkotmány vagy alaptörvény új államot hoz létre! Elhitték azt a hazugságot, hogy “átnevezték az államot”. Nem! 2012. január 1.-én létre akartak hozni egy magánállamot a több, mint ezer éves magyar állam helyett, a szemünk láttára ellopva annak területét, és tudtunkon kívül annak immár a saját sorsába beleszólni képtelen (népszavazás lényeges dolgokról nem kezdeményezhető) állampolgárt akartak belőlünk csinálni!


 

Ebben a magánállamban már nem nyugdíjjárulékot és egészségügyi járulékot szednek be, hanem adót. A járulékért kötelező valamit nyújtani, az adót úgy használják fel ahogy akarják, sem a nyugdíj, sem a szociális ellátás nem jár, csak adható, ameddig ők úgy gondolják. Már pedzegetik, hogy a gyerekek tartsák el a szülőket! De mit jelent ez a valóságban? Azt, hogy tartsa el a munkanélküli fiatal a nyugdíj nélküli szüleit. A szegények között mindig több a beteg, akik a lezűllött egészségügyi ellátásban már nem fognak meggyógyulni. Lesz helytte fizetős ellátás. Akinek van pénze meggyógyul, akinek nincs, az megy a süllyesztőbe! Az oktatást fokozatosan, de folyamatosan eltolják a fizetős oktatás irányába (a diákhitellel pedig már a fiatalokat is eladósítják). 2012. január 1.-én az akkori országgyűlés 262 tagja (köztük 20 Jobbikos) államcsínyt hajtott végre. Ettől a naptól kezdve törvénytelenül működtetnek egy mindenki megtévesztésére “Magyarország” fedőnévvel ellátott szervezett magánhatalmat.

 

Mivel a “Magyarország Alaptörvénye” nevű dokumentum érvénytelen, így a “Magyarország” nevű magánállam nem jött létre. A hatályos alkotmány továbbra is a Magyar Köztársaság Alkotmánya, a törvényes magyar állam továbbra is a Magyar Köztársaság. Az Alaptörvény nem létező jogszabály, hiszen az egy másik állam alaptörvénye, de az a másik állam nem jött létre, ezért nem is létezik. 2012. január 1. óta minden új “törvény” vagy más “jogszabály”, továbbá a korábbiak “módosítása” ugyanúgy nem létezik a magyar államban! Senkinek sem kell betartani! Ők ezt tudják, és nem is tartják be! Ezért azt mondjuk, hogy 2012. január 1. óta alkotmányos válság van hazánkban.

2014-ben a “választások” ebben a nem létező “államban” zajlottak.

 

A magyar állampolgárok tudtukon kívül részt vettek egy színjátékban, amelynek az volt a célja, hogy azt hazudhassák a világnak, hogy a nem is létező “Magyarország” nevű állam létezik, és ez a magyar állam. Azért kellett a színjáték, hogy magukat köztársasági elnöknek, miniszterelnöknek, kormánynak, országgyűlésnek hazudhassák, továbbá azt a látszatot kelthessék a világ előtt, hogy az államcsínyt az emberek elfogadták. Hogyan fogadhatták volna el, amikor nem is tudtak róla?

 

A “választások” egy nem létező állam választásai voltak, így értelemszerűen a magyar államban nem voltak választások, ezért a magánhatalom által szervezett “választások” eredménye semmis.  Így aztán 2014. óta a magyar államban (amely továbbra is a Magyar Köztársaság) nincsen köztársasági elnök, miniszterelnök, kormány, országgyűlés, stb. Nincs Alkotmánybíróság, Kúria, és minden olyan intézmény vagy testület, amelyet törvénytelenül hoztak létre. Megfigyelhető, hogy Orbán nem szokta a kamu kormányát magyar kormányként emlegetni. Ő mindig “Magyarország Kormánya”-ként említi. Az is megfigyelhető, hogy ő nem hivatkozik a magyar államra, helyette mindig a “Magyarország” nevet használja. Nem mond olyat, hogy a magyar állam ezt csinálja vagy azt, hanem csak úgy, hogy “Magyarország” ezt teszi vagy azt. Nem véletlen! A sajtó, meg a pártemberek persze más lapra tartoznak.  Kissé reménytelennek látszik a helyzetünk, nem igaz?


 

Pedig nem az! Éppen az a tény adja kezünkbe a megoldást, hogy a magyar államban már nincsenek döntéshozók, így a Magyar Köztársaság Alkotmánya 2. § (2) bekezdés szerint (minden hatalom a népé), már kizárólag a magyar nép dönthet, és megalkothatja a saját új alkotmányát, amellyel végleg megszabadulhat a pártoktól, és minden olyan nyűgtől, amelyet már évszázadok óta cipel. Mit tehet Ön ebben a helyzetben? Hogyan tehetne azért, hogy a törvény, a jog és a magyar állam alkotmányos rendje helyreálljon?

 

  • * Annyit mindenképpen tehet, hogy megmutatja ezt a levelet a rokonainak, ismerőseinek, hogy olvassák el.
    * Letöltheti, kinyomtathatja, és másoknak is odaadhatja a lentebb megadott internet címeken található írott anyagokat.
    * Jelentkezik az alább részletezett törvénycsomag megszavazására a lent megadott weboldalunkon
    * Csatlakozik hozzánk a weboldalunkon
    * Támogat bennünket (a weboldalunkon megtalálja az aktuális témákat az “Akt.projektek” menüpontban)

 

A törvénytelen közjogi helyzet felszámolása elkezdődött, ezzel egyidejűleg, az alkotmányos rend helyreállítására irányuló, és már eddig is zajló, folyamatban új fejezet kezdődött! Országos szinten elindult egy törvényjavaslat csomagnak a nép által nyílt szavazással (aláírással) történő elfogadása, melynek során országszerte egyre növekvő számban szavazóbiztosok gyűjtik már a szavazatokat, és amelyet a megfelelő számú aláírás megléte után, már mint érvényes törvénycsomagot, népgyűlés keretében, az ENSZ delegáltja jelenlétében, továbbá a többi nemzetközi szervezet és 39 külföldi állam kormányai, és természetesen a sajtó meghívásával a Kossuth-téren vagy más közterületen kihirdetünk és hatályba léptetünk. A szavazást az Alkotmányos Ellenállás aktivistái szervezik, és a Magyar Köztársaság Képviselete ügyel a magyar állam jogrendjének betartására.

 

A törvénycsomag szövegét (minta!) elolvasni, és szavazásra jelentkezni a weboldalunkon lehet: https://alkotmanyos-ellenallas.com/


Üdvözlettel: Az országos szavazás szervezői

Alkotmányos Ellenállás

Az alkotmányos válsággal kapcsolatos jogi bizonyításokat innen lehet letölteni:
https://alkotmanyos-ellenallas.com/pub/a_kozjogi_helyzet_ismertetoje.pdf
https://alkotmanyos-ellenallas.com/pub/jogi_allasfoglalas_az_alaptorveny_ervenytelensege….pdf

A Magyar Köztársaság Képviselete weboldala itt található:
http://www.magyar-allam.com/

Beküldte: Kunavar

 

OSZD MEG, HOGY MÁSOKHOZ IS ELJUSSON!




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



6 hozzászólás

6 Comments

  1. Fényharcos

    2018-06-08 at 19:50

    @Adósságok mindenkinek ELTÖRÖLVE! Nem hallottál róla? Ellenőriztetheted a végrehajtókkal, bíróságokkal! Amennyiben
    valakinek, megtudják cáfolni az itt olvasható tényeket, akkor én átvállalom azoknak a tartozását. Nyomtatványok INGYENESEN LETÖLTHETŐK! Bárkinek segítek INGYEN ha nem találja a nyomtatványokat! Maguktól nem akarják a tudomásotokra hozni mert akkor már őket lehet felelősségre vonni, és visszamenőlegesen is kártérítéseket kell mindenkinek kapnia, ha kiáll az igaza mellett és követi az utasításokat!
    [email protected] 06-20-511-9651
    https://op.harmoniaban.org/tajekozodj-es-tajekoztass MEGOSZTÁSOKAT KÉREK TŐLETEK! 🙂

  2. apali

    2018-06-14 at 12:59

    Már csak az a kérdés,mi tartott ilyen sokáig mikor jogvédő tudósaink becsületes bíráink is vannak !?

  3. Maria

    2018-10-26 at 23:15

    Ha tudják,hogy nem is miniszter elnök,akkor miért engedik meg nekik?????

    • Nemvakkomondor

      2018-11-22 at 17:11

      Mert erővel, a jog átírásával, a fékek és egyensúlyok eltörlésével megszállta az országot. Mindenütt az ő maffiózói ülnek.

  4. Sándor

    2019-05-29 at 08:47

    macron időpontot kért a magyarok ellensége szerint elszigetelődött Orbánnál!!! 😉😂 https://hirtv.hu/hirtvkulfold/macron-orban-viktorral-is-talalkozot-kezdemenyezett-2481867

  5. Váray Károly

    2019-11-03 at 14:32

    MOST NEM AKAROM AZ ELÉRHETŐSÉGEKET FELSOROLNI , DE A RENDSZERVÁLTÁST SZINTE MÁR AZONNAL ÉN NEVEZTEM PUCCSNAK. MÁIG IS EZT VALLOM , HOGY A KOMCSIFIK MEGPUCCSOLTÁK APJUKAT ÉS A KÖZVAGYONT MAGÁNVAGYONNÁ TETTÉT ! A NÉP MINDENHONNAN KI VAN SZORÍTVA,EGY OLIGARCHIAHORDA A DIKTATÚRA …

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top