Belföld

Kezét-lábát összekötözve akasztotta fel a kapucnijánál az egyéves mostohafiát egy pápai férfi

Párja egyéves kisfiát kínozta meg a 39 éves G. Róbert. A férfi 2013 februárjától egészen szeptemberig bántalmazta a nő egyik gyermekét, mert nem tudta feldolgozni, hogy más a fiú édesapja. 


G. Róbert ágyba parancsolta a gyermeket, amit nem hagyhatott el, nem játszhatott és az udvarra sem engedték ki. Megtiltotta neki, hogy pihenjen, és védekezzen, ha bántják.

A férfi ezután egyre brutálisabb módon kínozta a fiút a hónapok során: a végén már az ágya matraca alá fektette vagy a kezét a rácshoz kötötte úgy, hogy a kicsi nem tudott leülni. A hírek szerint arra is volt példa, hogy hasra fektette, majd a kezeit és lábait összekötözte.

A kisfiú főtt ételt egyáltalán nem kapott, és mostohaapja sokszor úgy megszorongatta, hogy arca elkékült. Többször leöntötte kávéval vagy kólával, egyszer pedig pulóvere kapucnijánál fogva fel is akasztotta. Egy másik alkalommal a kiságy egyik rácsát kivette, majd a többi közé beszorította a kicsi fejét.

Mindezt az édesanya hagyta párjának, csupán átment egy másik szobába, hogy ne lássa a szörnyű kínzást, a többi gyermeke pedig végignézte ezeket.


A háziorvos több sérülést is észlelt a fiún, a rendőrség ekkor figyelt fel az esetre. Őrizetbe vették a férfit, aki nem sokkal később már szabadlábon védekezhetett. Ideiglenesen több gyermeket is elvettek a pártól.

A Pápai Járásbíróság kiskorú veszélyeztetése és testi sértés bűntette miatt három év négy hónap börtönre ítélte G. Róbertet, élettársát pedig kiskorú veszélyeztetése miatt három évre, felfüggesztett két év szabadságvesztéssel.

Forrás: | f2
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top