Politika

Azonnali szerződésbontást követel a DK a lányverő bűnöző “biztonsági” cégével

Tűrhetetlen a fideszes brutalitás az ellenzékiekkel szemben!

Beszámoltunk róla: a Fidesz-közeli Valton Security emberei szerdán vadállati módon verték a ligetvédő aktivistákat egy bejelentett tüntetésen. A döbbenetes videókat itt tudod megnézni, ha lemaradtál.

A Demokratikus Koalíció a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz fordul a ligetvédők bántalmazása miatt – jelentette be a párt csütörtökön.

A DK azt követeli: “Vizsgálják ki a civilek bántalmazását, illetve tudni akarjuk, hogy a Rendőrség miért nem védte meg a bejelentett demonstráció résztvevőit a Városliget Zrt. által alkalmazott biztonsági őröktől!

A DK Baán Lászlóhoz, a Városliget Zrt. elnökéhez, a Liget Projekt vezetőjéhez is levelet ír. Kíváncsiak vagyunk, hogy a cég szerződést bont-e a civileket bántalmazó Valtonnal vagy már azt is felvállalja a hatalom, hogy erőszakot alkalmaz a saját állampolgárai ellen, hogy elhallgattassa a kritikusait.”

– áll az ellenzéki párt közleményében.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top