Politika

Kész agyrém: 44 milliót tapsolnak el Kerényi elit gyerektáborában

Kép forrása: 444.hu

Kerényi Imre ritkán töri át az ingerküszöbünket, akkor viszont olyat gurít, amivel azonnali, nyolc napon túl gyógyuló agyfájdalmat vált ki. Ilyen az elit keresztény gyerektábor,”trónörökösképző” ötlete, ami most megvalósulni látszik.

A miniszterelnöki megbízott még januárban mutatta be a Gizella-elitegyüttlét tervét, amely szerint keresztény szellemiségű táborokat szerveznének, elsősorban államtitkárok, miniszterek gyerekeinek.

Most kiderült, az elittáborok valóban megrendezésre kerülnek, igaz, csak a jövő évtől. Az Mfor.hu szúrta ki, hogy Balatonalmádi képviselő-testülete már foglalkozott az üggyel április huszadikai rendkívüli ülésén.

Az első három turnus 2019. július 1. és augusztus 25. között zajlana. A gyerekek főleg kirándulnak és templomokat látogatnak majd, de emellett vitorlázás- és úszásoktatás, kerékpáros túrák és művészeti képzések is szerepelnek a programban.

Eddig még rendben is lenne, a költségvetés azonban hajmeresztően pofátlan:

kiderült, hogy a háromszor kéthetes turnus és a 30 gyerek felszerelése és ellátása 43,78 millió forintba fog kerülni. Egy gyerek részvételi díja potom 250 ezer forint.

Kerényi a polgármesterek, miniszterek, államtitkárok felé megküldött fájdalmasan modoros levelében azt írja:

Böjte Csaba testvér logikája szerint kell gondolkodnunk. Ő a kérdést így tenné fel. Ér-e trónörökösünk ekkora befektetést?

A büdzséből 12,2 millió a tanárok és segítőik javadalmazása. Tartós eszközökre, pl. biciklikre, 9,5 milliót szántak.

Azt azért a szervezők is érezhették, ez így mekkora gáz, hiszen a levélben szerepel: Kerényi nyaranta 20 darab Gizella-ösztöndíjat is kioszt, ami ingyenes részvételt garantál, mindezt a szülők kézzel írt kérelme alapján teszi.

A jelentkezéshez természetesen meg kell adni a gyerek vallását, de 5 darab portréképet is csatolni kell róla.

És hogy mi mindent kapnak a szerencsések? Többek közt ezeket:

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top