Belföld

Mi vár azokra, akik hittek Orbán ígéreteiben?…

Orbán Viktor

Azoknak, akik a Fideszre szavaztak, ugyanannyit kell majd fizetni a piacon, mint akik nyaralásra jöttek haza Brüsszelből. – Vagyis egyre többet, mert a magyar forint inflálódik. – A magyarországi kórházakban, ha odakerülnek Orbán Viktor balga hívei, nem sok jóra számíthatnak: még annyi orvos sem lesz, mint az elmúlt nyolc évben és ha egy hétnél tovább maradnak ezekben a romkórházakban, akkor az alapbetegségeiken kivül különböző fertőzésekkel számolhatnak.

 

A rezsikiadásaitok – a forint folyamatos elértéktelenedésével egyidejűleg – súlyos teherként nehezednek ingatlanjaitokra és a külföldi vállalkozások mindinkább csökkenő száma és az adók növekedése miatt komoly veszélybe kerülnek a munkahelyeitek.


 

2018 végén már nem számíthat senki élelmiszerutalványokra, krumpli- vagy tojásosztogatásokra, önkormányzati élelmiszercsomagokra – egyszerűen azért, mert mostantól kezdődően négy éven át nem lesznek választások, a Vezér nem tart igényt sem a magyarországi, sem az erdélyi szavazatokra.

 

Amikor majd fáztok és éheztek, jusson az eszetekbe a 2018 áprilisa, amikor is két-háromezer forintért, néhány kiló rossz minőségű élelmiszerért eladtátok a saját illetve a honfitársaitok jövőjét is.

Kollár Erzsébet

Zárójel
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top