Belföld

“Ti a nyomorral üzleteltek, a tudatlanságból éltek, a félelemből táplálkoztok”

Orbán Viktor - Forrás: Blikk.hu - Fotó: Pozsonyi Zita

Örökérvényű törvényt szegett meg a Fidesz.

 

Orbán Viktor – Forrás: Blikk.hu – Fotó: Pozsonyi Zita

 

“Emberi méltóság, egészséges családok, erős nemzeti kötelék és szilárd hitbéli közösségek nélkül nem állhat fenn Magyarország”

Edgar Swan írása kolozsvaros.com-on.

Megbuktatok.

Az emberi méltóság ott kezdődik, hogy a szülő kenyeret tud adni a gyereke kezébe.

Ott kezdődik, hogy a beteg ember gyógyszert tud vásárolni.

Ott kezdődik, hogy az idős ember biztonságban és méltósággal érhet az útja végére.

Ott kezdődik, hogy a beteget a kórházban el tudják látni.

Ott kezdődik, hogy nem kell félni, nem kell fázni és nem kell éhezni senkinek.

Hazudsz.

Hazudsz, mert sok szülő nem tud ételt tenni a gyereke elé.

Hazudsz, mert rákbetegek még fájdalomcsillapítót sem tudnak venni, mert sokszor még lázcsillapítóra sem telik.

Hazudsz, mert idős emberek maradnak magukra ellátás, biztonság és méltóság nélkül.

Hazudsz, mert sok kórházban nincs elég szakorvos, nincs elég ápoló, nincsenek megfelelő eszközök, műtét után a fájdalomcsillapítót is a betegnek kell vinnie.

Hazudsz, mert sokan rettegnek, sokan fáznak és sokan éheznek napról napra.






 

Az a kormány, amelyik a választás előtt, nyolc évnyi kormányzás után nem tud mást felmutatni, mint az uniós forrásokból létrejött fejlesztéseket, az megbukott. A pofámról sülne le a bőr, ha azt hazudnám az ország lakóinak, hogy a magyar kormány munkájának és a magyar gazdaság sikereinek eredménye egy új eszköz a kórházba, nyílászárócsere egy óvodában, bármelyik egészségügyi intézmény felújítása. Uniós százmilliárdokból épül, ami épül. És uniós százmilliárdokból gazdagodnak a korrupt gecik.

 

 

Az a kormány, amelyik krumplival, tojással kell, hogy kampányoljon, megbukott. Mert nyolc évnyi kormányzás után nem állhatna annyi ember az ételosztásra várók között, nyolc évnyi kormányzás és uniós ezermilliárdok után senkinek nem lenne szabad elfogadni az ingyenkrumplit, ingyentojást, ingyenebédet. Mert nem lenne rá szüksége, mert ha szerényen is, de tisztességgel meg tud élni.

 

Ti a nyomorral üzleteltek, a tudatlanságból éltek, a félelemből táplálkoztok.

Nektek van pofátok az uniós segélycsomagokat úgy odaadni a rászorulóknak, hogy ráírjátok: azt a magyar kormány, a Fidesz-kormány adta. Még az éhezésből is üzletet csináltok, a nyomorból is hasznot húztok.

Ti nem látjátok az embert. Soha, senki szemébe nem néztek bele. Még egymás szemébe se.

Ti elzártátok a vidéken élő embereket a valóságtól, betömtétek a fülüket és a szemüket a saját propagandátokkal, sokukhoz csak Mészáros és Habony lapjai, Vajna tévéje és a közpénzből élősködő párttévé jut el. Semmi más. Ti rettegésben tartjátok ezeket az embereket, rettegnek a migránsoktól, rettegnek Soros Györgytől. Ti a tudatlanságra és a félelemre építettétek fel a hatalmatokat.

 

 

Hazug szemetek vagytok. Tolvajok vagytok. Élősködők vagytok.

Európa közepén egy uniós országban nem lenne szabad annyi embernek éhezni, fázni, félni. A huszonegyedik században nem az egyház és a múltba révedés és a nemzeti büszkeség, hanem a tudás, a fejlődés, a nyitottság viszi előre a nemzetet.

Ellentéte annak, amit ezek az álszent, sunyi élősködők csinálnak.

Orbán nem Istentől rendelt vezető, hanem egy bűnöző, aki vissza akarja lökni az országot a tanulatlan jobbágyok, a kiszolgáltatott, nincstelen, tudatlan, rettegő tömegek és a törvények felett álló, elképzelhetetlenül gazdag kivételezettek világába.

Orbán kormánya nem elkötelezett, hazájukért tenni akaró, nagy tudású, erkölcsös emberekből, hanem hazug, gerinctelen, mohó, tudatlan parazitákból áll, akik a hatalom és a pénz érdekében bárkin és bármin átgázolnak.






 

Ez a banda megbukott akkor, amikor segélyekkel kampányol. Megbukott, amikor más országok adófizetőinek pénzéből épült utakkal, rendelőintézetekkel kampányol, amikor nemzeti büszkeségre hivatkozik, miközben más nemzetek befizetéseit teszi zsebre. Megbukott akkor, amikor más országok adófizetőinek pénzéből vásárolt eszközöket avat a kórházakban. Megbukott akkor, amikor tudatosan lepusztítja a saját országát azért, hogy hatalomban maradhasson.

 

Hazugság minden, hazugságra épül Orbán Viktor hatalma. A szörnyű az, hogy éppen azok tartják hatalomban, akik elől elzárta a tanulás lehetőségét, akiknek naponta az arcába hazudik, akiket rettegésben és kilátástalanságban tart. Azok, akiknek az emberhez méltó élet helyett a vallást kínálja fel, a biztonság helyett az ok nélküli rettegést adja, a tolerancia és a nyugalom helyett a gyűlöletet teszi az asztalára.

 

Ez a kormány, ez az ember megbukott. Akkor is, ha sikerül megvásárolnia még valamennyi időt a sötétségben reszketőktől, akkor is megbukott. És amikor ez nyilvánvalóvá válik, az szörnyű lesz. Mindenkinek. Mert a mostani hívek is megértik azt, amit mindenki más már régen tud. Ezektől szépen nem lehet megszabadulni. Nem lesz ünneplő tömeg az utcákon, nem lesz megkönnyebbült sóhaj. Zűrzavar lesz, mocsok és őrület. Mert aki mocsárra építi a várát, az mocsárban fog elpusztulni. Mint ahogy ez a rendszer. Vagdalkozva, ordítva, tíz körömmel kapaszkodva. De el fog pusztulni. Mert ez Európa, a huszonegyedik század és mert a gyerekeink jövője fontosabb, mint a paraziták luxusa.

 

Forrás: kolozsvaros.com




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top