Belföld

Máris belevetette magát a sorosozásba a Fidesz-frakció

Kép: 24.hu

Megválasztották Kocsis Mátét a képviselőcsoport élére.

 

Sajtótájékoztatón számolt be a Fidesz-KDNP választás utáni első frakcióüléséről Gulyás Gergely volt, és Kocsis Máté megválasztott frakcióvezető.

 

Itt hangzott el a Hír TV tudósítása szerint, hogy az Országgyűlés elnöki posztjára Kövér Lászlót jelölik, alelnöknek pedig Hende Csabát, Lezsák SándortJakab Istvánt és Latorczai Jánost. A frakcióvezető helyettesei lesznek többek közt Selmeczi GabriellaHalász JánosKubatov Gábor, Zsigó RóbertBánki Erik, Hende Csaba és Németh Zsolt.


 

Kocsis a frakció terveiről szólva elmondta, céljuk változatlan, mert az eddigieket a választók megerősítették, így továbbra is központi ügy lesz a keresztény kultúra megőrzése, a külső határok védelme, a teljes foglalkoztatottság elérése és a családok támogatása.

 

A frakció máris kérte az Országgyűléstől, hogy folytassa a Stop Soros törvénycsomag tárgyalását, és javasolják, hogy tűzzék újra napirendre a migrációellenes alkotmánymódosítást, amit 2016-ban nem tudtak elfogadni, ezért pedig a Jobbikot hibáztatják.

orrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top