Politika

A Parlamentben tart istentiszteletet a Fidesz

sulitura.hu

Szokatlan módon a Parlamentben tart istentiszteletet a Fidesz kedden, az Országgyűlés alakuló ülése előtt, közölte a párt sajtóosztálya.

 

Mint írják, az új Országgyűlés alakuló ülése kivételes alkalom, amelyet a Fidesz-KDNP frakciószövetség méltó módon szeretne megünnepelni. Emlékeztetnek rá, hogy náluk már hagyomány az alakuló ülés előtti ökumenikus Istentiszteletet megtartása. Azt írják:

vannak azonban, akiknek – a méltóságteljes ünneplés helyett – a politikai cirkusz és a hisztériakeltés a sokkal fontosabb. A Fidesz-frakció mindent megtesz azért, hogy az alakuló ülés méltóságát megőrizze, ezért az Istentiszteletre a parlamentben kerül sor.

 






Sajnálják, “hogy az ellenzéki pártok a mai napig képtelenek elfogadni a választási vereséget”. Ezzel valószínűleg arra utalnak, hogy a Kossuth térre több tüntetést is bejelentettek, és már hétfőn is kimentek páran.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top