Politika

Schiffer visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a Fidesztől? – ezért léphetett ki az LMP-ből

Orbán Viktor Schiffer András Országgyűlés Országgyülés Orszaggyules Parlament alakuló ülés 2014.05.06 fotó: Németh András Péter

Schiffer Andrástól, az általa alapított Lehet Más a Politika nevű párt nem sok jót kapott mostanában. Nevezte már a pártot “kilúgozottnak”, az egyetlen egyéni nyertes képviselőjét “ismeretlen vásárcsarnoki zöldségesnek”, és alapvetően egyetlen pozitív mondata nem volt az LMP mostani időszakáról. Úgy tűnik, most végleg elszakadt a cérna, és Schiffer meg is szakítja a párttal minden kapcsolatát, Facebook posztjában jelentette be, hogy megszünteti párttagságát.


 

“Az utolsó csepp a pohárban: Szabó Szabolcs, a neoliberális Együtt képviselőjének csatlakozása az egykoron általam vezetett parlamenti frakcióhoz … A mai napon megszüntettem tagsági jogviszonyomat az LMP-ben.”

 

Szép, szép a felháborodás, de van egy rossz érzésünk azután, hogy volt LMP-s képviselők sorban kapnak megbízást a Fidesztől. Mile Lajos ma kolozsvári főkonzul, Osztolykán Ágnes az Emmi-ben kapott miniszteri kabinet tanácsadói állást, Ertsey Katalin pedig külgazdasági attasé lett Prágában. Schiffer is reménykedhet valamiben, talán úgy gondolja, egy megüresedett alkotmánybírói szék neki is jut majd. 

 


forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top