Politika

Rogán: Lényegesen erősebb alaptörvény-módosítás jön

Fotó: Bődey János / Index.hu

Hétfő délelőtt Rogán Antal azt mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterjelölti meghallgatásán, hogy a 2016-ban tervezettnél „lényegesen erősebb és szélesebb körű alaptörvény-módosítás” várható még nyár előtt.
 

Állj meg egy kicsit!



Független médiáként sokszor írunk olyan híreket melyek a hatalomnak nem tetszenek vagy épp nem akarnák, hogy az emberekhez eljusson. Ezért kérünk téged a magad módján támogass minket!

Ezt jelenleg következő képpen tudod megtenni: lájkolod az oldalunkat és gyakrabban meglátogatsz minket. Ezzel megőrzöd függetlenségünket és segíted, hogy fennmaradhassunk.

Köszönjük!

A cikk folytatódik ↓

 

Részleteket majd a következő bizottsági meghallgatásán fog elárulni – jelentette ki a miniszter.

Fotó: Bődey János / Index.hu

 

Arról is beszélt, hogy a most pénteki kormányalakítás után Orbán Viktor jövő héten már „érdemben foglalkozni akar” a Stop Soros törvénycsomag módosításával és ahhoz kapcsolódó átalakításokkal. Rogán szerint május 23-án lesz az első kormányülés, amely után június első hetében a parlament elé kerülhet a hetedik alkotmánymódosítás és a Stop Soros csomag.






 

Rogán mai bizottsági meghallgatásairól részletesen tudósítunk majd. A politikust hétfőn délelőtt az Országgyűlés igazságügyi és gazdasági bizottsága hallgatja meg.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top