Külföld

Lelőttek egy magyar lányt egy utcai lövöldözés során Törökországban

turkinfo.hu

A 32 éves nő barátja után utazott Ankarába, ahol egy utcai csetepaté során életét vesztette. Halálát egy eltévedt golyó okozhatta.

 

Életet vesztette a törökországi Ankarában egy fiatal szlovákiai magyar lány, akit egy utcai csetepaté során lőttek le, valószínűleg véletlenül – írja az Új Szó, szlovákiai magyar nyelvű hírportál, idézve a Nový čas nevű lap cikkét.






 

A lap meg is nevezi a nőt, a hírek szerint egy 32 éves, Gyurkovics Eszter nevű lányról van szó, aki néhány hónappal ezelőtt utazott ki a török fővárosba barátja után. Gyurkovics állítólag a zavargások során kihajolt az ablakon, majd eltalálta egy golyó.

 

A lány halálhírét a szlovák külügyminisztérium is megerősítette a Nový časnak. Állításuk szerint segítséget nyújtanak a családnak, hogy haza tudják szállítani a fiatal holttestét.

 

Gyurkovics Eszter a pozsonyi Comenius Egyetemen tanult, magyar–esztétika szakon végzett – teszi hozzá a lap.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top