Belföld

A köztévének egy német viccoldal álhírével sikerült bemutatnia, hogy Németország iszlamizálódik

Fotó: MTVA

Az M1 nevű, a törvény szerint közszolgálati tévének számító csatornán 17 órakor lement egy pár perces riport arról, hogy verekedés volt két drezdai befogadóállomáson. (Itt látható 4:12 után.)


A téma, hogy – Magyarországgal ellentétben, ahol köztudottan soha senki sem verekszik – Nyugaton valaki balhézott, annyira lázban tartja a választások után is folyamatosan Európát elözönlő gonosztevőkkel és összeesküvés-elméletekkel ijesztgető közmédiát, hogy a nagy igyekezetben sikerült belevenniük a riportba

egy német vicclap álhírét.

 

Fotó: MTVA

 

bevallottan szatirikus álhíreket gyártó Noktara cikke arról szól, Essen (ami németül azt is jelenti, hogy „enni”) a ramadán miatt átnevezi magát Fastenre (ami böjtöt is jelent). Erről beszéltek az M1 riportjában, miután megemlítették, hogy „a német befogadóállomáson egyébként tekintettel vannak a muszlimok vallási szokásaira, ramadán idején például éjszaka kétszer is kapnak ételt”.

 


Ritka, amikor ennyire aktuális a mondás, hogy összenő, ami összetartozik.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top