Politika

Eljutott a német viccoldalhoz is, hogy a magyar köztévének sikerült bekajálnia a muszlimofób szatírát

Fotó: MTVA | 444.hu

Vasárnapi hír volt, hogy a magyar köztelevízió benézett egy viccet: zökkenőmentesen átvették azt a szatirikus álhírt, miszerint egy német várost átneveznek az ott élő bevándorlók miatt Essenről Fastenre (azaz evésről böjtre) tekintettel a muszlimuk szent hónapjára a Ramadánra.






 

A magyar közszolgálati média abbéli nagy igyekezetében, hogy a nyugat-európai társadalmat egy széthulló világnak állítsa be, egy drezdai menekültállomáson történt verekedésről tudósított, és közben kitért a Noktara vicces posztjára, mint intő jel a muszlimizációra.

 

A Noktara magyar olvasói eljuttatták nekik az MTVA anyagát, amit ők jól meg is írtak ebben a cikkben, majd posztolták a gyűlöletkeltő magyar központi propagandán vihogó posztokat.

 

„Bennük is felvetődött a kérdés, hogy akik ezért felelősek, vajon egyszerűen annyira korlátoltak, hogy nem ismerik fel a viccet, vagy nem is akarják felismerni, és a cikküket tudatosan keverik propagandaként a többi hír közé” – írták a Noktara szerzői.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top