Politika

Németh Szilárd hátrébb lép a napi kormánykommunikációtól

444.hu

Új arcok jelennek meg a kormányzati kommunikációban, tudta meg a Magyar Idők. Bár a Fidesz kommunikációs igazgatója továbbra is Hidvéghi Balázs lesz, és a kormányszóvivő is marad Kovács Zoltán, de a napi sajtótájékoztatókon új emberek állnak majd a kamerák elé. Az ok egyszerű: Hollik István és Budai Gyula nem jutottak be a parlamentbe, így a Fidesz rájuk nem támaszkodhat. Tuzson Bence és Németh Szilárd pedig államtitkárok lettek, így ők sem vesznek részt annyira aktívan a kommunikációban a jövőben. Hogy kik lesznek az új arcok, arról még nem született döntés.






 

Hidvéghi Balázs közben megerősítette: több nemzeti konzultációval, óriásplakátokkal, és országjárással készülnek a jövő évi európai uniós választásokra. Az első nemzeti konzultáció a demográfiai helyzetről szól majd, de terveznek egyet uniós kérdésekkel is.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top