Belföld

Videókártyát rendelt egy férfi, zárbetétet kapott helyette

Fotó: police.hu

Egy 27 éves pécsi férfi videókártyát hirdetett meg eladásra, de csak fémtárgyakat adott fel a csomagban. A vásárló feljelentést tett a rendőrségen, mert a kifizetett számítógépalkatrész helyett csavarokat, szegeket és egy zárbetétet kapott – írja a police.hu.






 

A hajdúböszörményi rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Antalt, aki kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Fotó: police.hu

 

A nyomozás adatai szerint H. Antal rendszeresen hirdetett az interneten olyan tárgyakat, használati eszközöket, amelyek nem voltak a birtokában. A sértettek átutalták neki az árat, azonban a meghirdetett tárgyak helyett fémeszközöket, kábeleket kaptak, de volt olyan is, hogy semmit.






 

A rendőrök május 17-én befejezték a nyomozást, vádemelési javaslattal továbbították az iratokat az ügyészségre. A rendőrség egyúttal felhívja a figyelmet az interneten vásárlás veszélyire, és javasolja, hogy a vásárlók csak megbízható oldalakról és a vevők által pozitívan értékelt felhasználóktól rendeljenek.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top