Politika

Orbán ajándékot vitt azoknak a gyerekeknek, akikkel két hónapja olyat kampányolt, hogy megbírságolták 350 ezerre

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor miniszterelnök és a Komárom-Esztergom megyei 3-as választókerületben induló jelöltje, Czunyiné Bertalan Judit márciusban kampányolt egy óvodában, és a szülők megkérdezése nélkül rakták rá az ovisokat a videóra.


 

A Magyar Idők márciusi beszámolója a kampányeseményről.
444.hu

 

Miután emiatt több szervezet is feljelentést tett a Nemzeti Választási Bizottságnál, az NVB úgy határozott, hogy Orbán Viktornak el kell távolítania a Facebook-oldaláról a kampányvideót, és be kell fejeznie a jogsértést, illetve 350 ezer forintos bírságot is kell fizetnie.

 

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Orbán ezen nem teljesen tudta túltenni magát, ugyanis a Facebook-oldalára feltöltött, a „vicces” beszólásait gyűjtő videóba háromszor is bevágták, amint azzal csúfolja Patyi András NVB-elnököt – akit kormányellenességgel aligha lehetne vádolni –, hogy ő egy „bírságbajnok”.

 

Most viszont még tovább ment: Orbán visszament az óvodába, és vitt egy csomó játékot a gyerekeknek. Erről fotókat (köztük csoportképet) osztottak meg a Facebookon, illetve egy olyan videó is kikerült, amin épp bőrcipőben rúg gólt kiskapura Orbán, mintegy érzékeltetve azt is, mit kellett volna tennie tegnap az általa alapított csapatnak a kupadöntőben a győzelemért.

 

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

 

Ha jóindulatúak vagyunk, gondolhatnánk, hogy ezúttal már kértek és kaptak is engedélyt a szülőktől, ha realisták, akkor pedig arra juthatunk, hogy mivel (bár Orbán már tíz éve szinte folyamatosan kampányol) hivatalosan nincs kampányidőszak, így az NVB ebbe már nem szólhat bele.

Orbán Viktor gyerekekkel lazul Dadon. Fotó: Orbán Viktor/Facebook

 


Nagy bajban is lenne, ha megint több száz ezer forintra bírságolnák, hiszen a bevallott megtakarításai alapján a gatyája is rámenne egy újabb ilyen húzós kiadásra.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top