Külföld

Mint egy darab kő, úgy zuhant le az égből a Boeing, a 113 utasból 112 ember halt meg

hvg.hu

Egy (földi) biztonsági kamera felvételei között megtalálták a Cubana CU 972-es számú járatát teljesítő repülőgép utolsó pillanatait.






 

A Cubana Airlines CU 972-es járatát teljesítő, egyébként a Global Air Damojh légitársaság flottájába tartozó Boeing 737-200-asa másfél hete zuhant le. A gép fedélzeté 104 utas és 9 fős személyzet tartózkodott. A hatóságok három túlélőt szállítottak egy havannai kóházba, közülük ketten azóta belehaltak sérüléseikbe.

 

A járat Havanna José Martí Nemzetközi Repülőtéréről a kelet-kubai Holguín városába tartott. A repülőgép rögtön a felszállás után, emelkedés közben vesztett magasságot, majd lezuhant. Az AIRportal által kiszúrt videón látható: a Boeing egy magatehetetlen tárgyként esik vissza a földre.

 






A mexikói hatóságok az eset után – nyolc éven belül immár harmadjára – felfüggesztették a Global Air engedélyeit.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top