Belföld

Narancs figyelmeztetést adtak ki négy megyére mára heves zivatar miatt

© met.hu

Pénteken is több helyen valószínűek zivatarok, melyek közül a hevesebbek leginkább a délutáni, késő esti órákban várhatóak.






Négy nyugati megyére másodfokú figyelmeztetést adott ki heves zivatar veszélye miatt péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

 

Csütörtökön és pénteken összességében több helyen valószínűek zivatarok, melyek közül a hevesebbek leginkább a délutáni, késő esti órákban fordulhatnak elő. Pénteken este délnyugat felől zivatarrendszer érheti el az országot. A zivatarokat néhol felhőszakadás, 90 kilométer/óra feletti széllökés, illetve jégeső kísérheti.

 

Péntekre mind a heves zivatar, mind a felhőszakadás veszélye miatt az egész országra kiadták a figyelmeztetéseket. Ezek között a várható heves zivatarok miatt Baranya, Somogy, Vas és Zala megyére a másodfokú figyelmeztetést is kiadták. Ezekben a megyékben a heves zivatarokat károkozó szél, nagy méretű jég is kísérheti.

© met.hu

 






Hétvégén is marad a csapadékos, de meleg időjárás. A napsütés mellett többször várható zápor, zivatar, felhőszakadás, de a maximumok jellemzően továbbra is 30 fok körül alakulnak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top