Politika

1,3 milliárdos megbízást nyert Mészáros vasútépítő cége

izraelinfo.com

1,3 milliárd forintos munkát nyert el Mészáros Lőrinc vasúti cége, az R-Kord Kft. a GYSEV Zrt.-vel – szúrta ki a 24.hu az Európai Unió közbeszerzési lapjában. Az R-Kord a Porpác-Csorna szakaszon végzi el a vonal- és erősáramú kábel cseréjét, illetve a lejárt közmű- és közútkeresztezési engedélyek megújítását, amelyekhez terveket is készít.


 

Az eredményhirdetés alapján 37 százalék erejéig alvállalkozókat vonnak be a projektbe. A hirdetmény szerint a beruházás becsült értéke 1,4 milliárd forint volt, a szerződést nyílt eljárásban pályáztatták, Mészárosék mellett ajánlatot tett a TÁVTÉK Kft. és a VASI FULL-TÁV Kft.

 

Mészárosnak az utóbbi időben a veje is belehúzott a vasútépítés területén, tavaly kiugró évet zártak érdekeltségei. A jövőben egyébként az útépítés helyett a vasútfejlesztés lehet a legjövedelemezőbb üzlet a NER-be beágyazott vállalkozóknak, ugyanis az előttünk álló ciklusban 4 ezer milliárd forintot tervez költeni erre a célra a kormány.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top