Politika

Költségvetési csalás miatt nyomoznak a fideszes Szabó Zsolt ellen

hvg.hu

Szabó Zsolt államtitkárról és feleségéről a kampányhajrában állította azt a Magyar Nemzet, hogy egy olyan offshore cég igazgatói, amelynek számláján 1,2 milliárd forintnyi pénz van. Nyomoznak.

 


Az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan megkérdezte Polt Pétert, hogy áll a nyomozás, a legfőbb ügyész a válaszában kifejtette: a Központi Nyomozó Főügyészség április 25-én rendelt el nyomozást, ami különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettének gyanúja miatt van folyamatban.

 

A KNYF az eddigi eljárás során okirati bizonyítékokat szerzett be, a nyomozás határideje pedig június 25-e. „Az ügyben a nyomozás bűncselekmény egyszerű gyanúja miatt van folyamatban, a közjogi tisztség betöltésén alapuló mentesség felfüggesztése, valamint kényszerintézkedés elrendelése iránti indítványtételre bűncselekmény megalapozott gyanújának a megállapítása esetén van mód” – tette hozzá Polt.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top