Politika

Politikai elemző lehet Vona Gábor

hvg.hu

Interjút adott a Magyar Hangnak Sneider Tamás, a Jobbik új elnöke, aki arról is beszélt, hogy szerinte Toroczkai László a Fidesz felé sodródik, és a kormánypárt érdekeit szolgálja.


 

Az interjú a Magyar Hang 4. számában olvasható, a lap online felületén pedig részleteket közölnek a beszélgetésből. Innen tudjuk, hogy a főpolgármester-választásra lesz a Jobbiknak saját jelöltje, még nem nevezik meg, de van választék.

 

Vonáról azt mondta Sneider, hogy „most gondolkodik, rendezi az életét, de érdekli a közélet, nem akar kivonulni a politikából. Segít majd nekünk az elkövetkező időkben. Mint politikai elemzőről, biztosan hallunk róla.” Az új elnök hozzátette, nincs kizárva, hogy egyszer még fontos pozícióban látjuk Vonát, „ha ezt egyszer ő is akarja majd. Meglátjuk, akarja-e. Ha a Jobbik tovább növekedik, nyilván még több jó emberre lesz szükségünk.”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top