Politika

Botrány: Lekeverték az ATV élő műsorából Paul Lendvait, amikor ki akarta borítani a Lázár-ügy részleteit (+videó!)

nyugatifeny.hu

Lendvai sokat tud Lázár János titokzatos osztrák eurómilliárdos üzleti partneréről. Nem engedték neki elmondani.






Szürreális jelent zajlott az ATV-ben pénteken este. Az Egyenes Beszédvendége Paul Lendvai volt, a tekintélyes magyar származású újságíró, aki évtizedek óta osztrák lapokban elemzi a politikát.

 

Lendvai 1957 óta Bécsben él, döbbenetes alapossággal ismeri az osztrák politikát és gazdasági életet, így Lázár János legújabb botrányáról is tudott volna új információkat mondani (Lázár friss vagyonnyilatkozatából derült ki, hogy egy titokzatos osztrák eurómilliárdos üzlettársa lett).

 

Lendvai azonban épp csak belekezdett volna a kínos témába, amikor az ATV műsorvezetője viharsebességgel lekeverte őt az adásból.

Paul Lendvai ennyit tudott elmondani:

“Ez egy cabaret-ba illő jelenet, hogy a potenciálisan legveszélyesebb ember Orbán környezetében, Lázár János, most arról beszélnek, hogy ő milyen spekulációval hogyan társult be egy osztrák vállalatba. Véletlenül erről mindent tudok, mert az egyik legjobb barátom nagyapja volt ennek a vállalat tulajának az igazgatója…”






 

Itt a riporter félbeszakította és kikapcsolta az adásból az osztrák újságírót.

 

Videó:

 

 

A következtetések levonását az olvasókra bízzuk.

(A teljes beszélgetést itt találod.)

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!






forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top