Politika

Végig tilosban parkolt Matolcsy György a Bálna előtt, miközben vett egy szuperdrága hifit

Fotó: 444/olvasó

444 olvasója szúrta ki és örökítette meg, hogy a világoskék inget és homokszínű nadrágot viselő Matolcsy György jegybankelnök nem sokkal ezelőtt vásárolt valami jó nagy méretű cuccot a Bálnában megnyílt Bang & Olufsen boltban. A boltból kilépve pedig arról értekezett hangosan, hogy azért vette meg pont ezt, mert a fiának nagyon bejött.


 

A jegybankelnök Mercedes kisbusza az olvasó szerint végig tilosban parkolt.

Fotó: 444/olvasó

 

A dán cég high-end hangfalrendszereket, lejátszókat és tévéket gyárt letisztult designnal, elképesztő árakon.  Mivel a csoda be volt csomagolva, nem tudni pontosan mi lehetett, de, mint a portál írja, nem kizárt az sem, hogy a cég tavaly kihozott BeoLab 50 nevű hangszórójából vett egy párral.

Erről a darabonként 13 295 euróba, vagyis 4 millió 250 ezer forintba kerülő cuccról ugyanis az egyik fia, Ádám tulajdonában lévő Origo tavaly nyáron cikket közölt.

 


Az egybeesés mindenesetre elgondolkodtató.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top