Politika

Rendkívüli hír: Egy ügyvéd csoportos népírtás miatt feljelentette Orbánékat Hágában!

kép: sztarklikk.hu

Dr. Bodai Beáta ügyvéd készített beadványt Orbán Viktor és az egész Fidesz vezérkar ellen. 

A beadványt bárki benyújthatja angol nyelven (lásd lentebb), papírformában az alábbi címre elküldve. A szöveg magyar fordítását is közöljük.


Nemzetközi Büntetőbíróság
Hága
Hollandia

Oude Waalsdorperweg 10,
2597 AK Den Haag,
Hollandia

Tisztelt Nemzetközi Büntetőbíróság!

Alulírott ………………………………………………..Magyarország, Anyja neve: ………………………………..szem. azonosító:/szem.sz./ ………………………………………., szem. ig. sz.:………………., született:……………….. ……………………………………., e-mail cím: …………………………………/

feljelentést teszek Orbán Viktor, Magyarország Miniszterelnöke, Áder János, köztársasági elnök, és a 2014-es csalással választott kormánytagok: Dr. Semjén Zsolt, Miniszterelnök-helyettes, tárca n. miniszter, Balog Zoltán, Emberi erőforrások minisztere, Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter, Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, Dr. Fazekas Sándor, Földművelésügyi Miniszter, Dr. Pintér Sándor, Belügyminiszter, Dr. Seszták Miklós, Nemzeti Fejlesztési Miniszter, Simicskó István, Hende Csaba, Honvédelmi Miniszterek, Navracsics Tibor, Szíjjártó Péter, Külgazdasági és Külügyminiszterek, Dr. Trócsányi László, Igazságügyi miniszter, Varga Mihály, Nemzetgazdasági miniszter, Süli János, Paks2-ért felelős tárca n. miniszter, Kósa Lajos, tárca n. miniszter, Kövér László, házelnök, valamint
a 2018-ban a szintén csalással megválasztott kormánytagok:/akik a 2014-es kormányban még nem szerepeltek/ Benkő Tibor, Honvédelmi miniszter, Bártfai-Mager Andrea, tárca n. Fejlesztési miniszter, Kásler Miklós, Emberi Erőforrások minisztere , Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, Kocsis Máté, a Fidesz frakció vezetője , Palkovics László, Innovációs és felsőoktatási miniszter,

valamint akik nem tagjai a kormánynak, de az emberiesség elleni bűnök elkövetésében aktívan részt vettek: Polt Péter, Legfőbb ügyész, Stumpf István, Alkotmánybíró, Pokol Béla, Alkotmánybíró, Szalay Péter, Alkotmánybíró, Salamon László, Alkotmánybíró, Szívós Mária, Alkotmánybíró, Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, Balsai István, Alkotmánybíró, Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal elnöke, Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, Belénessy Csaba, a Magyar Távirati Iroda vezérigazgatója, Farkas Sándor, országgyűlési képviselő, Mészáros Lőrinc ellen békeidőben történő csoportos népirtás, valamint egyéb emberiesség elleni bűnök elkövetése miatt.

 


Indokaim:

 • 1. Az elmúlt nyolc évben százas nagyságrendben haltak fagyhalált az utcákról, terekről, aluljárókból elzavart hajléktalanok vagy idősek. A kiszolgáltatott emberek fűtetlen házakban, lakásokban igazi állami segítség híján lelték halálukat. Az utóbbi 8 évben az országban működő szociális hálót teljesen leépítették.
 • 2. Két és fél millióan süllyedtek mélyszegénységbe, és legalább 800 ezer gyermek éhezik minden nap, szembe nézve az éhínséggel, az állam által teljesen magukra hagyva.
 • 3. A kórházakban a nem emberi körülmények között, vagy nem időben ellátott betegek, az állandó felülvizsgálatra kényszerített korlátozottan vagy teljesen munkaképtelen rokkantak, testi és mentális sérülést szenvedtek, az állam felelőtlensége miatt kerülnek életveszélybe, vagy halnak meg idő előtt. A 75 év feletti daganatos betegeket még a legújabb gyógyszerektől, a nemzetközi protokoll szerinti kezelésektől is megfosztotta az egészségügyi kormányzat. A 75 év feletti – nem rákos betegek – sem kapnak megfelelő gyógykezelést, ellátást, és nem is műthetőek.
 • 4. Közmunka címén éhbérért dolgoztatnak kiszolgáltatott embereket, akiknek gyakran azért, hogy az életben maradáshoz megtarthassák ezt az esélyt, a helyi hatalmasságok kénye-kedve szerint fekete- vagy rabszolgamunkát is kell végezniük. Ugyanezen réteg gyakran annyira kiszolgáltatott helyzetben van, hogy kénytelen az éhbérért még azt is elfogadni, hogy csak havonta csak 1 vasárnapi napon kap pihenőnapot, 3 vasárnap és minden szombaton kénytelen dolgozni. Így a havi munkanapok száma a 29 vagy 30 nap. /Ha a szombat és vasárnap is pihenőnap, akkor csak 21-23 napot kellene dolgozni./
 • 5. Az állam pénzügyi manipulációi miatt százezres nagyságrendben kerültek emberek lehetetlen, kilátástalan (helyenként öngyilkossághoz vezető) helyzetbe csak azért, mert deviza-hitelt vettek fel és a kormány teljesen cserbenhagyta őket. 100000 család kilakoltatását kezdték meg az elmúlt hetekben, amiatt hogy a többszörösére duzzasztott részletfizetést nem tudták teljesíteni.
 • 6. A menekült hullám idején nem téve különbséget lehetséges terroristák, gazdasági migránsok és az életüket féltő menekültek között, embereket aláztak meg, köztük nőket és gyermekeket. Mint az állatokat kerítésen átdobált étellel etették őket, a férfiakat félmeztelenre vetkőztetve földre hasaltatták. Nem adtak megfelelő orvosi ellátást, a hidegben fűtetlen konténerekben kaptak csak szállást, és még a segíteni akaró orvosi, karitatív civil szervezeteket is elzavarták a környékükről.
 • 7. A jelenleg érvényben lévő nyugdíj korhatárt – nők és férfiak esetében is 65 év – fel akarják emelni 70 évre, mert a nagyon rossz, elavult egészségügyi ellátás következtében rossz állapotban lévő időskorú lakosságnak így majd nem kell nyugellátást fizetni.


 

olkt.hu/Facebook
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!1 Comment

1 Comment

 1. andris. (a SENKI)

  2018-06-18 at 17:25

  Az ilyen rejtett “ügyvédnek látszó” barmok miatt tartunk ott, ahol tartunk..
  Nyilvántartástól független, jó páran aljaskodó “hívatásuk gyalázó idióták”.
  🤔😉

  +1. Ügyvédek nyilvántartásában NEM SZEREPELNEK az adatai!!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top