Politika

Bejelentették a Jobbikból kivált Mi Hazánk mozgalom első akcióját

hvg.hu

Lyukaszászló-adományozással szeretné elérni az antikommunista követelések politikai napirendre tűzését Pongrátz András, néhai Pongrátz Gergely szintén szabadságharcos testvére és Novák Előd korábbi jobbikos politikus.

 

A mozgalmat hivatalosan még nem indították el, tagjai vasárnap azonban már sajtótájékoztatót tartottak Pongrátz Gergely zuglói mellszobránál, hogy bejelentsék lyukaszászló-adományozó akciójukat.






 

Az eseményen Novák Előd követeléseik között említette az állambiztonsági múltra, így az ügynöklistára 2060-ig kimondott titkosítás feloldását, a kommunista vezetők elszámoltatását és kitiltásukat a közéletből, valamint a kommunista luxusnyugdíjak megvonását.

 

Az első lyukas zászlókat a mozgalom jövő szombati ásotthalmi rendezvényén adják át a csatlakozásukat már bejelentő polgármestereknek. Elsőként a helyi településvezető, Toroczkai László veheti át, de a lehetőség nyitott minden önkormányzat és civil szervezet számára is.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top