Belföld

Keresztény szemléletű vezetőket fognak képezni ezután a Kaposvári Egyetemen

Fotó: Kaposvári Egyetem Facebook-oldala/Andrássy Zoltán

Nemrég Orbán Viktor a miniszterelnöki  beiktatási beszédében azt mondta, hogy szeretné régi vágású kereszténydemokráciává változtatni Magyarországot, ami úgy tűnik, nemcsak Kiszelly Zoltánt ihlette meg a fehér felsőbbrendűség hirdetésére, kapcsolt a Kaposvári Egyetem is, amely most keresztény szemléletű vezető néven szakirányú továbbképzést indít – derül ki a Sonline cikkéből.






 

Fotó: Kaposvári Egyetem Facebook-oldala/Andrássy Zoltán

 

Kőműves Zsolt szakfelelős a portálnak az országosan egyedülálló továbbképzésről elmondta, „igyekeznek” felvenni a kapcsolatot keresztény oktatókkal, és törekednek arra, hogy az oktatásba „becsempésszék” a Biblia tanításait. – Ugyanis nem szabad elfelejteni, a Szentírás komoly hatással van a vezetéselméletre – jelezte a szakfelelős. (Azt már csak félve fűzzük hozzá, hogy ez majdnem kétezer éve I. Constantinus római császár uralkodása óta kissé triviális ténynek számít.)






 

A továbbképzés ökumenikus, és támogatják a történelmi egyházak is támogatják. Varga László kaposvári megyéspüspök szerint nagy szükség van képzett vezetőkre, sőt, egyre nagyobb szükség lesz rájuk, ugyanis veszélyben van a kultúránk.

(A 444 nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top