Egyéb

Lemaradt róla? Most már online is aláírhatja a kormány elszámoltatásához szükséges törvényjavaslat csomagot

Kép forrása: Indítsuk újra Magyarországot, állítsuk helyre az állami jogfolytonosságot facebook oldala

Az  alkotmányos ellenállás az elmúlt 2 hónapban nagy erőkkel látott neki aláírásgyűjtésnek egy olyan törvényjavaslat csomaggal mely elszámoltatná a jelenlegi kormányt és visszaállítaná az alkotmányos rendet.






 

Ezzel a törvényjavaslat csomaggal a következőket garantálják: 

Tisztességes: lakhatást,  oktatást,  gyermekvállalást,  egészségügyi ellátást,  szociális ellátást,  nyugdíjas évtizedeket,  jogbiztonságot

 

Azonban rengetegen jelezték feléjük, hogy Budapesten kívül is lehetőséget kell nyújtani az embereknek az aláírás lehetőségére, hiszen nem mindenki tud Budapestre felutazni aláírni.

 

Most azonban pár napja már online is alálehet írni ezt a kormányt elszámoltató törvényjavaslat csomagot, így jelentősen felgyorsulhat az alkotmányos rend helyreállítása.

IDE KATTINTVA éri el azt az oldalt, ahol tájékozódhat és online aláírhatja a törvényjavaslat csomagot.

 






Az oldalt megnyitva a főoldalon keresse a zöld színű “szeretnék aláírni” feliratú gombot, majd arra kattintva kezdheti meg a törvényjavaslat csomag aláírását. Segítségül:

 

OSZD MEG, HOGY MÁSOKHOZ IS ELJUSSON!




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



1 Comment

1 Comment

  1. Bende István

    2018-06-24 at 15:47

    Helyreigazítást szeretnék közölni.
    A törvénycsomagot nem lehet online aláírni, csak online lehet jelezni a hajlandóságot, és akkor a szavazóbiztosok felveszik vele a kapcsolatot aláírás céljából, és fizikailag tudnak majd aláírni!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top