Politika

Gyermekével együtt kilakoltatták, így autójában él egy nő

hvg.hu

Az asszonyt kutyájával és érettségiző gyermekével együtt tették az utcára. A nő kutyájával egy győri lakótelep parkolójában az autóban húzza meg magát, gyermeke egy diákszállón lakik.






 

Kisebbik fiával és kutyájával együtt kilakoltatták, így egy lakótelep parkolójában, a kocsiban lakik egy 47 éves győri asszony. Kutyája vele, fia pedig egy diákszállón húzza meg magát egy ideje – derül ki az RTL kedd esti híradójából. A nő férje meghalt, nagyobbik gyermekével telefonon tartja a kapcsolatot. Kisebbik fia most érettségizett.

 

 

 






A nő elmondása szerint az első ülésen alszik, cuccait a csomagtartóban tartja, egy tóban fürdik, a ruháit is abban mossa. Mosdóba pedig a közeli benzinkútra vagy a bokrokba megy. A környéken lakók megsajnálták a nőt, ezért sokszor hoznak neki és kutyájának élelmet.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top