Politika

Nyílt levél az ellenzéki pártokhoz és a párt vezetőihez!

Orbán Viktor választási győzelme 2018 április 8. / Kép: 24.hu

Tisztelt pártvezetők Kérem önöket, hogy nyilatkozzanak arról, hogy az alaptörvényt illegitimnek tartják vagy nem? Továbbá kérem önöket arra, hogy foglaljanak abban is állást, ha az Orbán kormány illegitim, akkor miért nem lépnek fel ez ellen? Lehet, hogy nagyon naiv vagyok, de ha az alaptörvény érvénytelen, ami kizárólag a Fidesz alkotmánya és nem a Magyar Köztársaság alkotmánya, amely jelenleg is érvényben van. Hiszen az alaptörvényt nem a nép szavazta meg, hanem az Országgyűlés saláta törvényként erőltette át a parlamenten 2011-n. Elvéve a nép szuverenitását Magyar Köztársaságból Magyarországot csináltak ez által jogfosztottá tették az egész magyar népet. 






 

Ha nincs Köztársaság, akkor miért van Köztársasági elnök? Ha nincs alkotmány, akkor miért van Alkotmánybíróság?

 

Nem értem miért hallgatnak. Nem értem miért nem tesznek semmit sem! Holott önöknek ez ellen kötelességük volna fellépni! Önök arra kaptak bizalmat, hogy a szavazóikat képviseljék és ne a saját és a pártérdekeiket. Ez történik már több mint hat éve. Azt sem igazán értem, ha önök tisztában voltak azzal, hogy Orbán Viktor és a Fidesz magára szabták a választási törvényt, ami természetesen az alaptörvényre épül, akkor tudták, hogy nem nyerhetnek a választáson. Önök becsapták felhasználták a szavazóikat azzal, hogy elhitették velük a kormányváltás lehetőségét. Pedig tudták, hogy ez nem fog megtörténni. Kérem önöket, hogy haladéktalanul nyilatkozzanak, hogy valóban alkotmányos válság van az országban. Látva azt, hogy a Fidesz kormány a saját népére tőr önök hallgatnak. Pedig a szavazók nem ezt érdemlik. A kivándorló fiatalok tömegesen hagyják el az országot. Mivel itt a továbbtanulás is csak a kiváltságosok számára elérhető. De olyan munkahely is, ami által olyan életfeltétel teremthető, hogy családot és nyugodt életet tudjanak biztosítani. Miért hallgatnak? Miért nem a szavazóikat szolgálják? Önök a parlamentben csak fölösleges szájkarét folytatnak, amivel semmit nem tudnak megakadályozni.






Géczy Zsolt úr volt szóvivő egy HÍR TV interjúban elismerte azt, hogy az alaptörvény illegitim. Sőt azt is, hogy az Orbán kormány szintén illegitim. Ezek szerint ezzel nem csak ö van tisztában, hanem minden ellenzéki párt. Ha ez így van nem értem hogyan tehettek esküt egy illegitim kormány érvénytelen jogrendjére. Amit ráadásul államcsíny által erőltetett az országra a Fidesz kormány. Mely alkotmányos puccsnak tekinthető. Ezek szerint önök tudatában vannak annak is, hogy ezzel a jogrenddel Orbán Viktor és a Fidesz 2011-n egy fantom államot hozott létre! Önöknek kötelességük lenne minden erejükkel ez ellen fellépni és a magyar emberek és választok érdekét képviselni! Mennyi emberélet essen még áldozatul az önök hatalomvágyának és egoizmusának? Miért nem teszik ezt? Miért hallgatnak? Miért fedezik a bűnt a bűnnel?
olkt.hu/Orbán Zóna Facebook



Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top