Politika

Mégis van Simicskának “atombombája”?

Pestibulvar.hu

Van bizony, de mától úgy hívják: életbiztosítás. Simicska az elhíresült G-napon talán szó szerint életveszélyes játékba kezdett. Ezt ő maga mondta a 24.hu-nak adott interjújában:






“- Ön is elhullhat ebben a háborúban?
– Természetesen.
– Ez az elhullás mit jelenthet? Távozni kell az országból, föl kell adni az érdekeltségeit? Vagy fizikai elhullás?
– Fizikai, persze, fizikai, én fizikailag gondoltam végig a dolgokat.
– Mármint belehalhat ebbe a konfliktusba?
– Persze. Természetesen! Simán! De odáig el is megyek!
– De hogy?
– Mit tudom én. Kinyírnak, lelőnek, elüt egy autó.
– Nem mondja komolyan!
– De, de, de.
– Magyarországon megtörténhet egy politikai merénylet? Ezt mondja?
– Persze, hogy lehet. Hogyne.
– Egy Simicskát le lehet lőni?
– Le, le, le. Engem is le lehet lőni. Na, ezt hozza le nyugodtan, a viszont látásra, de mennem kell, mert nincsen főszerkesztőm… Hirtelen most sok embert kell kineveznem.”

 

A csata kimenetelét ismerjük, végül Orbán győzött, újra kétharmaddal, ami sokkolt mindenkit. Az ellenzék pesszimistább része is úgy gondolta, hogy egy vékony többsége lesz a Fidesznek, az optimistábbak pedig azt jósolták, hogy a Fidesz megnyeri a választásokat, de nem lesz parlamenti többsége. Simicska is ezen az állásponton volt, minden lehetőségével tolta a Jobbikot a kampányban. A hatalmas támogatást tekintve csúfos kudarc lett ez a Jobbiknak, nem hiába szakadt ketté a bukás után.

Simicska visszavonulót fújt, nem csak a veszteséges média portfóliót ritkította, karcsúsította meg, de eladta gazdasági érdekeltségei jó részét is Nyerges Zsoltnak, amit többek úgy értelmeznek, hogy magkapta a hallgatási pénzét. Simicskát viszont ennél óvatosabb embernek tartják. A Népszava információi szerint  videóra vett egy hosszú anyagot, amin közös ügyeikről beszél Orbán Viktorral, és több példányban letétbe helyezte azzal, hogy „ha vele bármi történne”, kerüljön nyilvánosságra az anyag. Így Orbánnak ezentúl úgy kell vigyáznia egykori szobatársára, mint a hímes tojásra, nehogy valami váratlan történjen vele. Ennél jobb életbiztosítás nem létezik. Persze, Simicska arról is gondoskodott, hogy a másik oldal is tisztában legyen vele, mit tartalmaz a felvétel, tudják, mivel fog járni, ha kikerül a felvétel.






 

Mindez nem egy maffia regényben, hanem itt, Magyarországon, az Európai Unió közepén, napjainkban. Elkeserítő.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top