Politika

A rendőrök söprik el Orbán rendszerét: iszonyú változások jönnek

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

“Magyar rendőr velünk van” – skandálja a tömeg a legtöbb kormányellenes tüntetésen, amikor a rendőrsorfal előtt gyűlnek össze az elégedetlenkedők. A magyar rendőr azonban mindig azzal a hatalommal van, amelynek alkotmányos rendjét védi, hiszen erre esküdött fel. Mi történik azonban akkor, ha ez az eskü meginogni látszik, mivel a kormányzat a rendőrökkel szúr ki a leginkább?

Tippeljünk, mennyit keres egy kezdő őrmester, aki 2 éven át járt valamelyik rendészeti szakközép-iskolába!

 






Az Index információi szerint egy kezdő rendőr őrmester alapbére (a kétéves rendőriskola elvégzése után) havi bruttó 220 305 forint. Ehhez az összeghez csapódik még némi pótlék, illetve az a túlórapénz, amit

MOST EGY AZ EGYBEN EL AKARNAK VENNI A RENDŐRÖKTŐL.

 

Összehasonlításképp: Papp Károly volt rendőr főkapitány azt írta az előterjesztésében, hogy a Lidl áruházláncban nyolcórás munkaidőben 290-320 ezer forint bruttó fizetés érhető el, de egy boltvezető megkereshet akár bruttó 658 ezer vagy 720 ezer forintot is. Eszerint, ha a rendőrök úgy döntenének, hogy az egyébként sem veszélytelen, stresszes, egyenruhás szolgálatukat lecserélnék, és beállnának a Lidlbe, mint árufeltöltők, nagy eséllyel jóval kevesebb lenne a bolti lopás Magyarországon, viszont a járőr is az utcán.

 

Mi történne akkor, ha nem lenne elég masszív a rendőrsorfal, és mi következne abból, ha “a magyar rendőr tényleg velünk lenne?”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top