Politika

Megszólalt a fideszes szóvivő által megalázott idős hölgy – ilyen szavakkal tudóst még nem illettek

MTI Fotó: Kovács Attila

Ismeretes, hogy Kovács Zoltán öreg, bigott kommunistának nevezte Heller Ágnest. A filozófus az most az ATV-nek reagált a kormányszóvivő szavaira. Kovács a Twitter-oldalán tette közzé becsmérlő kijelentését. Bejegyzésével arra reagált, hogy a filozófus egy interjúban azt nyilatkozta: Orbán Viktor egy zsarnok, mert Magyarországon csak az történhet, amit ő akar, és amire vágyik.


 

Heller Ágnes most az ATV Híradójának nyilatkozott az ügyről.

„ÖREG VAGYOK. BIGOTT KOMMUNISTA NEM VAGYOK, NEM IS VOLTAM”

– fogalmazott a filozófus, majd hozzátette, a „Fidesz-uraknak” három szitokszó áll a rendelkezésére: a kommunista, a Soros-bérenc és a buzi.

„Ezt választotta ki a három lehetőség közül. Szerintem a Soros-ügynök jobb választás lett volna, Magyarországon mindenki tudja, hogy ellensége voltam a Kádár-rendszernek” – mondta Heller az ATV-nek, aki szerint ha valaki szitkozódva felel az érvekre, annak soha nincs igaza.

 

Vajon hogy merészeli egy kormányalkalmazott Magyarország nemzetközileg is elismert filozófusát, az MTA rendes tagját és nem utolsó sorban a nála jóval idősebb és tapasztaltabb hölgyet ilyen jelzővel illetni?

Mégis ki az a Kovács Zoltán, hogy úgy gondolja, megereszthet egy efféle kijelentést? Miféle idősek iránti tiszteletről papol a Fidesz-KDNP, ha közben ilyen prosztó, alpári mondatokat enged meg magának a párt véleményét közvetítő szóvivő?


 

Kovács úr? Nem szégyelli magát? Mikor kér bocsánatot Heller Ágnestől? Ha tippelnünk kéne, a “sohára” voksolnánk. De legalább nem hazudtolta meg fideszes mivoltát…

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top