Politika

Botrány: a Pink Floyd élő koncerten fasisztázta le Orbánt – mit lép erre a Fidesz?

MTI-fotó

Nem lennék egy olyan ország kormányfője, akit a világszerte ismert és tisztelt Pink Floyd zenekar az élő koncertjén sorol a fasiszta vezetők közé. Nagyon kínos lenne, mert bár biztosan lenne támogatottságom, tudnám, hogy valami okot csak adtam arra, hogy más kontinenseken is az én nevem virít az óriáskivetítőn, ahol autoriter zsarnoknak bélyegeznek.






 

hvg.hu talált rá arra a fotóra, amely a Pink Floyd énekesének, basszusgitárosának, dalszerzőjének szentpétervári koncertjén készült. Roger Waters a terjedő neofasizmusra hívta fel a figyelmet, a listáján Orbánnak előkelő helyet szánt.

forrás: Twitter / Christo Grozev

 

Mit lép erre a Fidesz?

Újabb Soros-támadás Magyarország ellen? Felbujtók és provokátorok hekkelték meg a Pink Floyd technikáját? Érdemes visszaemlékeznünk a zenekar pályafutására, és arra, hogy mindig is az Orbánhoz hasonló vezetők “munkásságára” hívta fel a figyelmet. Fiatalkorában talán ő is előszeretettel hallgatta, most pedig részese is lett a koncertnek. Így vagy úgy.






 

Annyi biztos, hogy a miniszterelnök már nem teszi ki a vitrinbe a Pink Floyd bakelitet. Hacsaknem az ellenségképeket gyűjtő üveges szekrényébe…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top