Politika

Egyáltalán nem foglalkoztál Mészáros Lőrinc meggazdagodásával? Akkor majd most fogsz!

Pestibulvar.hu

Milliárdok, sőt, néha százmilliárdok és ezermilliárdok röpködnek a levegőben. Tenderek szállnak ide-oda-amoda, de a legtöbbször a fülünk botját sem mozgatjuk. Annyira evidens mára, hogy Mészáros Lőrinc csak úgy meggazdagszik, hogy teljesen természetesnek vesszük. Arra pedig csak legyintünk, hogy mindez Orbán és családjának vagyona.

Most azonban olyasmi történt, ami ezeket az ijesztgetéseket alátámasztja, és amire ugyanúgy elfelejtettük felkapni a fejünket.

 






Tiborcz István BDPST Zrt. nevű cége megvásárolta Mészáros Lőrinc Konzum PE magántőkealapjától az Appeninn Holding Zrt, 20,59 százalékát. A részvénycsomag értéke hatmilliárd forint körül van – írja a 444.hu.

Ahogy a G7 írjaelőször került Mészáros-vagyon nyíltan az Orbán-családhoz, rögtön hatmilliárd forintnyi.

 






Először csak “kisebb” összegekben csepegtetik, aztán utána már az sem tűnik fel, ha Tiborcz és vele az Orbán-klán ugyanolyan ütemben válik majd a leggazdagabb magyarok egyikévé, ahogy annak idején Mészáros.

Észre sem vesszük… nem is szólunk…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top