Politika

Semjén már nem tud leállni, a parlamentben is hazudozni kezdett

Fotó: MTI/Beliczay László

Az Országgyűlésben, az azonnali kérdések órájában Szilágyi György jobbikos parlamenti képviselő Semjén Zsolt „ajándékba kapott” vadászati kalandjairól kérdezte a miniszterelnök helyettes.  Semjén válasza után a termet tartó mennyezeti gerendák egy ideig nem tudták eldönteni, hogy most szakadjanak-e le rögvest, vagy rendelkezzenek erősebb tartással, mint a fentebb említett kereszténydemokrata úr. Szerencsére a mennyezet nem szakadt le, megkímélve ezzel nemzetünk nagyjainak életét.






 

A választási kampányban kirobbant botrányt felidéző kérdésre a válasz ugyanis az volt, hogy : “mindaz, amit elmondott, hazugság. Maguk a svédek nyilatkoztak arról, hogy minden törvényes, szabályos és korrekt volt.”  Az RTL Klub Híradója rákérdezett a svéd rendőrségnél, mi a helyzet az üggyel, és bizony Semjén hazudott, a nyomozás még nincs lezárva.

 






 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top