Belföld

Orbán sok hülyeséget mondott már, de ez most borzasztóan kínos

A miniszterelnök a gyógyszerészek világnapja alkalmából azt találta mondani, hogy “a gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata és leginnovatívabb területe, cél a további növekedés és az, hogy az ágazat részesedése a nemzeti összterméken belüli a jelenlegi 6 százalékról 8 százalékra nőjön.”





 

Mindezt annak tudatában jelentette ki a Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki gyárában létesült új épület avatásán a kormányfő, hogy teljesen tisztában van vele, hogy a cég árbevételének döntő részét a belföldi értékesítés jelenti, ez körülbelül 80 százalék.

Ezt a kijelentést egyszerűen nem lehet másként értékelni, minthogy azt szeretné a miniszterelnök, hogy a magyar emberek még több gyógyszert vásároljanak.

 

Orbán Viktor az ünnepségen hangsúlyozta: az erős piaci versenyben, nincs is más út a sikerhez, mint újabb gyógyszerek fejlesztése és a meglévők korszerűsítése. “Ilyen történetekből kellene sok még Magyarországnak”- fogalmazott.

 

 

 

forrás: sztarklikk.hu

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top