Politika

Hanyatlik a Fidesz: húsba vágó közvélemény-kutatási eredményt hoztak nyilvánosságra a Fideszről

Pestibulvar.hu

Meglepő eredményeket tett közzé a Medián. Félmillió szavazót veszített a Fidesz a választások óta. Ez összesen 7%-os esést jelent. (A felmérés teljes terjedelmében a HVG csütörtöki számában olvasható).






A Medián mérései szerint a Fidesz támogatottsága szeptemberre a teljes lakosság körében 37 százalékra csökkent, ami azt jelenti, hogy félmillió szavazóval kevesebbet tudhat magáénak.

 

Viszont az el nem kötelezett polgárok száma is ugyanennyivel nőtt (31 százalékra). Ebből azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a Fidesztől elpártolt félmillió választópolgár még nem találta meg a számára szimpatikus pártot, így ők egyelőre a bizonytalanok táborát erősítik.

 

A kérdés, hogy a közeljövőben melyik lesz az a párt vagy pártszövetség, amely képes erősíteni a saját pozícióját azzal, hogy az alacsony választói kedvvel bíró magyarokat is maga mellé állítsa.

Annyi viszont bizonyos: a Fidesz hanyatlása elkezdődött.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top