Belföld

Mégsem szerveznek tüntetést Juhász Péterék október 23-ra

“Mostantól én is várom a fejleményeket, de nem szervezem. Gondoltam jó, ha tudod” – írja Juhász.





 

Az Együtt volt tagjai délután 3-ra, a Szabad sajtó útjára tervezték volna a demonstrációt – mint annak bejelentésekor a hvg.hu is megírta.

A dologból azonban nem lesz semmi, szombati Facebook posztjában az ex-pártelnök bejelentette, hogy elkezdték ugyan szervezni a tüntetést, „de többen jelezték, hogy már korábban elkezdték a szervezést az előző ellenzéki tünettés szervezői, akik egyeztettek már pártokkal és civilekkel is. Így ránk most nincs szükség”.

Így aztán Juhászék leálltak.

Mint írja, lehet, hogy jobb is így, mert a mai állapotok között nem tudnának mást, mint az ellenzék ellenzéke tüntetést meghirdetni. Azonban elnézve az elmúlt hetek híreit, arra jutottak, hogy talán most arra sincs nincs szükség. Mert ahogy a viccben mondja a doktor, “nem kell vele foglalkozni, leesik magától.”

 

 

 

 

forrás: hvg.hu

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top