Politika

Feloszlatták a Jobbik szekszárdi szervezetét

Zajlik a rendcsinálás a Jobbikban.

 

 

Szabó Gábor pártigazgató vasárnap közölte, hogy a Jobbik országos elnöksége visszahívta regionális igazgatói, választókerületi elnöki és egyéb a pártban betöltött tisztségeiből Jámbor Márk mezőkövesdi önkormányzati képviselőt.

A közlemény arra utal, hogy ő lehetett az, aki nyilvánosságra hozta Volner belső körlevelét, „károkat okozva ezzel jobbikos közösségünknek és nagy örömöt a fideszes propagandagépezetnek”.

 

Ezen kívül etikai eljárás indult Szabó Balázs szekszárdi alapszervezeti elnök és önkormányzati képviselő ellen, aki egy párton belüli pozícióra pályázott, és munkahelyének elvesztésével fenyegette meg egy jobbikos tagtársát, amiért az szintén el mert indulni ugyanazért a tisztségért.

Emellett az országos elnökség feloszlatta a „gyengén működő” szekszárdi szervezetet is, amelyet állítólag hamarosan újjáalakítanak, más vezetővel.

 

 

 

forrás: sztarklikk.hu

 
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top