Politika

Hatalmas a titkolózás az állami cégnél, milliárdok lógnak a levegőben

Hát az épület sem ilyen lett, de legalább drágább / pestibulvar.hu

Ki ne emlékezne a közelmúltban nálunk megrendezett vizes világbajnokságra, amit a kormány minden idök legsikeresebb vizes vébéjének tart? A megrendezés teljes költsége 107 milliárd volt, melyből az állami cég, a Bp2017 Nonprofit kft. összesen 34 milliárdot költött. A kifejezetten az esemény megszervezésére létrehozott cégnek azonban nem sikerült a nyilvánosságra hoznia a 2017-es beszámolóját a törvényben előírt határidő lejárta után 4 hónappal sem.


 

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

 

Ha ez nem lenne elég, még azt a közérdekű adatigénylést is sikerült figyelmen kívül hagyniuk, amiből kiderülne mit mire költöttek, adta hírül a G7.

 


A lap szerint az eredetileg tervezett és a cég rendelkezésére bocsátott összegnél, sikerült a Bp2017 Nonprofit kft.-nek több mint egymilliárddal többet költenie, ráadásul most a kormány egyszerűen megszüntetné a céget.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top