Belföld

Tarlós: talán lejárt az időm

“Talán lejárt az időm, a saját életemet kellene élni” – mondta Tarlós István azt követően, hogy Orbán Viktor felkérte, hogy ismételten induljon el a főpolgármesteri címért. A rendkívül fáradtnak tűnő Tarlós miután vállalta a jelölést, zavarosan megjegyezte: ha a 88 éves Soros György „dédelgethet kéretlen nemzetközi terveket”, akkor neki 70 évesen miért ne lehetnének progresszív tervei a városával.





 

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke felkérte Tarlós István főpolgármestert, hogy a következő önkormányzati választáson induljon el ismét a főpolgármesteri tisztségért. A kormányfő ezt szerdán Budapesten, a Városházán jelentette be, miután tárgyalt Tarlós Istvánnal.

Egy erős, magabiztos, és közkedvelt polgármesterre van szüksége Budapestnek, ahhoz, hogy Budapest a Kárpát-medence központja lehessen – mondta Orbán Viktor Tarlós Istvánnal közös sajtótájékoztatóján.

 

A miniszterelnök azt is elmondta, hogy megalakul a Budapesti Közfejlesztési Tanács, amelyet társelnöki rendszerben vezetnek majd: az egyik társelnök a budapesti főpolgármester, a másik a miniszterelnök lesz.

“Nem volt bennem zsarolási szándék, de bizonyos dolgok hiányában képtelen lennék folytatni – fogalmazott Tarlós, hozzátéve, hogy „az életkorom nem az egyetlen tényező, ami ebben szerepet játszott”.

Majd furcsa kitérővel azt mondta, hogy ha a 88 éves Soros György „dédelgethet kéretlen nemzetközi terveket”, akkor  nem érti, neki 70 évesen miért ne lehetnének progresszív tervei a városával.

 

 

 

forrás: sztarklikk.hu

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top