Politika

Eljött, amitől mindannyian tartottunk: Orbánnak Európa kell!

Fotó: Beliczay László/MTI

Eljött az idő. Sokan rebesgették annak idején, hogy “figyeljétek meg, Orbánnak nem lesz elég Magyarország, neki Európa kell!” Akkoriban még csak legyintettünk ezekre a feltételezésekre. Most azonban a kormány egy olyan baljós nyilatkozatot tett, amely sejteti, hogy gyanúnk nem volt alaptalan.






 

Miniszterek és államtitkárok részvételével indít útnak pár nap múlva a Nemzetközi Együttműködés Rendszere (sic!) egy újabb fórumsorozatot, közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ. A téma pedig, (dobpergés) Európa jövője lesz.

Budapesten és a vidéki városokban egyaránt megrendezik azokat az előadásokat, amelyeken szó lesz többek között Európa biztonságáról, a migrációs válságról és a gazdaságot érintő témákról is – adta hírül a 444.hu.

Tehát lényegében véve semmi újat nem fogunk hallani a kormánytól, mint azt, hogy ők védik meg egész Európát a kerítéssel, ők tartják vissza a milliós létszámú migránsáradatot, és feltételezhetően arról is szó lesz majd, hogy a Sargentini-jelentés merő hazugság melyet Soros György talált ki.






 

Az apropó mely ezt az újabb fórumsorozat ötletét szülte pedig nem más, mint az európai parlamenti választások. Fontos ez a Fidesznek, hiszen itt dől majd el, hogy melyik lesz a legnagyobb európai frakció, hány képviselővel bővítheti majd a magyarországi kormánypárt a Néppártot (hacsak addig ki nem zárják) és persze, hogy miként csapódik le a Sargentini-jelentés a voksok tekintetében.

Az országjáráson beszélnek majd Európa jövőjéről. Ők, akiknek már Európához csak maximum földrajzilag van közük…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top