Politika

Már nem csak Hollandia, de egész Macedónia is rajtunk röhög

Pestibulvar.hu

Nemrégen egy negyedórát szentelt a legkedveltebb holland televíziós “kabaré” showműsor a magyarországi korrrupcióról és (illiberális) demokráciáról szóló,  Sargentini-jelentésre. Az adás végén a Hollandiában élő magyaroknak is üzentek. Ma már magyar felirattal is elérhető, hogyan röhögtek Hollandiában Orbánon, és üzentek neki: “egy másodpercnyi Sargentini több igazságot tartalmaz, mint két hónapnyi HírTV.”


 

Ehhez csatlakozott most Macedónia,  paródiavideó is készült a korrupció miatt elítélt, Magyarországra szökött, majd itt menekültstátuszt kapó Nikola Gruevszki és Orbán Viktor barátságáról – vette észre az Azonnali. Közös novemberi bajuszgondozás, szelfizgetés, birkózás az angol nyelvvel, így tölti napjait a két jóbarát.


 

Aki lemaradt volna a Holland műsorról, itt pótolhatja. A magyar feliratot a jobb alsó sarokban lehet beállítani, a fogaskerék ikonra kattintva.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top