Politika

Vége a nyalásnak? Nekiment Fábry a kormánymédiának

Pestibulvar.hu

Meglepő kijelentést tett legutóbbi műsorában a humorista.


 

Súlyos kritikát fogalmazott meg a kormány propagandamédiájával szemben a hírhedten fideszes Fábry Sándor. Hiába uralták le mára gyakorlatilag majdnem a teljes médiapiacot a kormány és a kormányhoz közelálló üzletemberek, a humorista mindezidáig egyetlen hanggal sem fejezte ki ellenérzését. Ebben közrejátszhatott bizonyára az is, hogy nehéz beismerni az embernek a tévedését, sok jobboldali konzervatív értelmiségi mai napig lapít a közállapotokkal kapcsolatban.

 

Ennél is nehezebb lehetett volna lemondania azonban azokról a súlyos összegekről (a szereplési vágyról nem is beszélve), amelyeket az utóbbi években az RTL Klubról a közmédiára vándorló kabaréshow-jával zsebelhetett be. Talán visszavonulási szándékára utal, hogy most viszont olyat mondott műsorában, amit korábban soha. Az adásban

HÁROM FASISZTA JELLEGŰ KORMÁNYPÁRTI TELEVÍZIÓNAK NEVEZTE AZ M1-ET, AZ ECHO-T ÉS A HÍRTV-T.

 

Sőt még a korábbi kormányszóvivő Kovács Zoltánra és a kormány házi kedvenc biztonságpolitikai szakértőjére, Bakondi Györgyre is beszólt. Mint mondta, hiába akarna “menekülni” bármelyikük elől, ha mindhárom csatornán ugyanazt a kormánypropagandát lehet látni.


 

Tisztelt Sándor! Reméljük, jól átgondolta a döntését, mert ha nem, bizonyára meglepi majd, amit a NER-től fog kapni az őszinteségéért cserébe. Persze nem hisszük, hogy meglepi majd, értelmes ember Ön, feltesszük, eddig is pontosan tudta, hogy a hallgatásáért kapja a pénzét. Kívánjuk, hogy élvezze a nyugdíjas éveit – sokunkkal ellentétben magának lesz rá lehetősége.

Az érintett megjegyzésről szóló részt itt megtekinthetik:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top