Politika

Lecserélték a kormányszóvivőt – csöbörből vödörbe?

Pestibulvar.hu

Utódját is megnevezték. Visszasírjuk még Kovács Zoltánt?






 

Kovácsot a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkárává “emelték” (nézőpont kérdése), tehát Rogán Antal propagandaminiszter alá fog tartozni. Mivel távozásával felszabadult a kormányszóvivői pozíció, ezért gyorsan fel kellett tölteni azt (elvégre migránsozni nem tud ám bárki). Utódja nem lett más,

MINT HOLLIK ISTVÁN,

akinek az idei áprilisi választásokon nem sikerült mandátumot szereznie, mondhatni, kiesett picit a pixisből.

Persze a jó káderséget és párthűséget jutalmazni kell valamivel, nem úgy megy ám az, hogy bárkit az út szélén hagy a Fidesz (kivéve, ha devizacsapdában vergődő magyarokról vagy nincstelen hajléktalanokról van szó).

 

A millió forintos kérdés ezúttal az, hogy vajon ezt követően a kormányinfón Gulyás Gergely mellett Hollik áll-e majd, vagy arra a feladatra megtartják az egykori CEU-ösztöndíjas Kovácsot. Tűkön ülve várjuk a fejleményeket.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top